Bli medlem? Ja!

Som medlem i Attemark är man även medlem i SKA Nordmark och således även i SCA, vilket betyder att man kan åka på vilket SCA-event som helst i hela världen och ofta till ett rabatterat pris.

Ny medlem:
Anmäl dig enligt instruktionen längst ner.

Befintlig medlem som vill förnya medlemskap:
Förläng ditt medlemskap genom att betala till PG 189 84 66-6 (SKA ATTEMARK) – ange namn och att det gäller medlemsavgift.
Du behöver inte uppdatera något i Census, kassören sköter det.
Om du flyttar eller byter mailadress är det bra om du loggar in i Census och ändrar din adress under ”Min information” i högerspalten.

Medlemsavgift:

Vuxen medlem (från 18 år) 150 kr
Familjemedlem (från 18 år)* 125 kr
Ungdom (under 18 år) 100 kr

Barn under 13 år är befriade från avgift, men måste registreras i Census för att få medlemskort.

Medlemskapet gäller kalenderår (1/1 – 31/12). Ny medlem som betalar efter 1 oktober bjuds på tiden fram till 31 december innevarande år och medlemskapet gäller således till 31 december året därpå.

* Om du väljer Familjemedlem (125 kr) måste medlemsnummer till huvudmedlemmen i hushållet anges vid registrering i Census.

Ny medlem – Gör så här:
1) Gå till registreringssidan på Nordmarks Census (http://www.nordmark.org/census/)

2) Välj Attemark i listan i steg 2 och fyll i namnuppgifter m.m. samt vilken typ av medlemskap du vill ha. Väljer du Familjemedlem anges huvudmedlemmens medlemsnummer i fältet under medlemstyperna.

3) Betala till det PG som anges vid anmälan – ange namn och att det gäller medlemsavgift
(PG-numret kommer även i ett bekräftelsebrev till den e-postadress du angett).

4) När pengarna kommit in till föreningen skickas medlemskortet hem till dig. Om du inte hinner få medlemskortet innan ett event går det bra att skriva ut det själv via Census. Logga in och välj ”Skriv ut medlemskort”.