VAD HÄNDER?

Alla är välkomna till oss, oavsett om man är medlem eller ej. Evenemang är oftast billigare för medlemmar, men de vanliga aktiviteterna under veckorna är helt gratis. Du är precis lika välkommen på aktiviteterna för att se vad vi sysslar med och vilka vi är som för att själv vara med. Alla officiella Attemarksaktiviteter annonseras här, men håll gärna ett öga på vår Facebookgrupp också för mer information.

E V E N E M A N G

Evenemang kräver att du har ett försök till dräkt och att du har anmält dig. Det kan låta svårare än vad det egentligen är så hör av dig till vår nybörjaransvariga på kastellan[at]attemark.se om du har frågor.

 

A K T I V I T E T E R

Ah, är du sugen på att komma och se vad vi gör? Kanske vara med och göra själv? Härligt! Varje vecka är det pyssel och Heavy Fighting-träning i Lund, mer info längst ner. Ingen föranmälan behövs till någon aktivitet – det är bara att dyka upp!

Om ni vill ha kontakt med ansvarig, kan ni maila till kastellan[at]attemark.se så vidarebefordras kontakten. För fightingträning gäller att man tar med den utrustning man har. Ifall det är första gången är oömma kläder/träningskläder och en vattenflaska bra grejer att ha. Gympaskor eller andra stabila skor såsom vandringskängor är också bra att ha. Till pysslet kan man ta med diverse hantverk man vill pyssla med under tiden, en anteckningsbok om man vill det eller bara ett glatt humör.

Observera att våra teman inte är obligatoriska på något sätt. De betyder bara att det är 100% säkert att det finns folk på plats som kan hjälpa till med just de sakerna just den dagen.

SNFP – Southern Nordmark Fighter Practice
Attemark är med i SNFP för träning ihop med Baggeholm (Blekinges SCA-förening).

MALMÖ: Söndagen den 15 juni kl. 12.00
Mingel med ”försök till dräkt” på Nobelvägen 111 i Malmö. Beräknas starta kl. 12.00 men man kommer och går som man vill.

Om man vill pyssla (få hjälp) samtidigt så går det bra. Tema för dagen: Enligt önskemål under våren. Ansvarig: Lovisa af Tallkotten

LUND: Torsdagar 17.00-23.00 är det pyssel på Magistratsvägen 13C. Ring på E. Hult högst upp i listan för att komma in.
Ylffwa Uhrwäder är värd för dessa pyssel, och vårens pyssel kommer att innehålla hjälp i form av teman som pågår under några veckors tid, schemat nedan indikerar när vi börjar nytt tema. Vill man inte jobba med temat är man välkommen ändå, för att pyssla med annat eller bara äta kaka och dricka kaffe/te till självkostnadspris.

JUST NU:  Avslappnat pyssel
Ansvarig: Ylffwa

LUND: Lördagar 14.15-16.00 med en kopp kaffe (till självkostnadspris) efteråt. Heavy Fighting-träning (krigsfokus) i Borgarparken bakom Magistratsvägen 27 i Lund.
Ansvarig: Richard aus Gotha.

 

Ansvarig för att hålla denna lista uppdaterad är
Óláfr kaupmaðr Einars son. Om du ser något som inte stämmer,
maila gärna till webmaster[at]attemark.se