PÅ GÅNG!

Alla är välkomna till oss, oavsett om man är medlem eller ej. Evenemang är oftast billigare för medlemmar, men de vanliga aktiviteterna under veckorna är helt gratis. Du är precis lika välkommen på aktiviteterna för att se vad vi sysslar med och vilka vi är som för att själv vara med. Alla officiella Attemarksaktiviteter annonseras här, men håll gärna ett öga på vår Facebookgrupp också för mer information.

Mingel: Ha kul ihop, lära känna varandra, absolut oftast i dräkt – lånekläder går att ordna.
Pyssel: Hantverk, både att utföra och få hjälp att komma igång med diverse grejer.
Träning: Som det låter.

Sidan uppdaterades 2015-10-29
(vi har som mål att uppdatera den en gång per vecka, men ibland kommer livet emellan).

A K T I V I T E T E R

Nybörjardag lördagen 2015-11-14. Mer info [här]

Ah, är du sugen på att komma och se vad vi gör? Kanske vara med och göra själv? Härligt! Nästan varje vecka är det pyssel i Lund, mer info längst ner. Ingen föranmälan behövs till någon aktivitet – det är bara att dyka upp!

Om ni vill ha kontakt med ansvarig, kan ni maila till kastellan[at]attemark.se så vidarebefordras kontakten. För fightingträning gäller det att man tar med den utrustning man har. Ifall det är första gången är oömma kläder/träningskläder och en vattenflaska bra grejer att ha. Gympaskor eller andra stabila skor såsom vandringskängor är också bra att ha. Till pysslet kan man ta med diverse hantverk man vill pyssla med under tiden, en anteckningsbok om man vill det eller bara ett glatt humör.

LUND:

Sporadiska träffar på olika tider med olika lång varsel innan. Bäst och snabbast information får du om du går med i gruppen Attemark på facebook. Du kan även maila kastellan[at]attemark.se för att höra hur det ser ut den närmsta tiden.

MALMÖ:

Tisdagar kl. 18.00-22.00: Verkstadspyssel hos Ola Widell på Finkgatan 7. Där får man hjälp med att bygga rustningsdelar och annat.
Ansvarig: Ola OBS! Uppehåll just nu!

Söndagar kl. 10.00-12.00 eller 15.30-17.30: Träning i Heavy Fighting. Vilken av tiderna det är annonseras i vår FB-grupp. Man kan även maila ansvarig för mer information. Ansvarig: Jonas

Mer information finns i gruppen Attemark på Facebook.

 

SNFP – Southern Nordmark Fighter Practice
Attemark är med i SNFP för träning ihop med Baggeholm, Gotvik och Juneborg (andra lokalföreningar i södra Sverige).

Om du ser något som inte stämmer, maila gärna till webmaster[at]attemark.se