PÅ GÅNG!

Alla är välkomna till oss, oavsett om man är medlem eller ej. Evenemang är oftast billigare för medlemmar, men de vanliga aktiviteterna under veckorna är helt gratis. Du är precis lika välkommen på aktiviteterna för att se vad vi sysslar med och vilka vi är som för att själv vara med. Alla officiella Attemarksaktiviteter annonseras här, men håll gärna ett öga på vår Facebookgrupp också för mer information.

Mingel: Ha kul ihop, lära känna varandra, absolut oftast i dräkt – lånekläder går att ordna.
Pyssel: Hantverk, både att utföra och få hjälp att komma igång med diverse grejer.
Träning: Som det låter.

Sidan uppdaterades 2015-05-18
(vi har som mål att uppdatera den en gång per vecka, men ibland kommer livet emellan).

 

Mingeldag i vår lokal

Lördag den 6 juni kl. 12.00-23.00, Nobelvägen 111 i Malmö.

Inte så mycket info ännu – det kommer. Som det ser ut nu lagas det kvällsmat i lokalen till självkostnadspris, ca 50 kr, som man får boka på förhand. 

Det kommer finnas tid till bl.a. att umgås, pyssla, kolla igenom vårt fantastiska bibliotek, få hjälp och inspiration till sitt nästa projekt. Har du tidigare inte varit i Attemarks lokal; maila till kastellanen (nybörjaransvarig) så ger vi dig mer specifika instruktioner.

A K T I V I T E T E R

Ah, är du sugen på att komma och se vad vi gör? Kanske vara med och göra själv? Härligt! Varje vecka är det pyssel i Lund, mer info längst ner. Ingen föranmälan behövs till någon aktivitet – det är bara att dyka upp!

Om ni vill ha kontakt med ansvarig, kan ni maila till kastellan[at]attemark.se så vidarebefordras kontakten. För fightingträning gäller det att man tar med den utrustning man har. Ifall det är första gången är oömma kläder/träningskläder och en vattenflaska bra grejer att ha. Gympaskor eller andra stabila skor såsom vandringskängor är också bra att ha. Till pysslet kan man ta med diverse hantverk man vill pyssla med under tiden, en anteckningsbok om man vill det eller bara ett glatt humör.

LUND:

Lördagar kl. 12.00-16.00: Hantverksträffar på Bangatan 6 i Lund, i Medborgarskolans lokaler, ca 150 m från tågstationen. Här får du sällskap i dina hantverksprojekt och hjälp om du behöver. Ansvarig: Hilda

MALMÖ:

Tisdagar kl. 18.00-22.00: Verkstadspyssel hos Ola Widell på Finkgatan 7. Där får man hjälp med att bygga rustningsdelar och annat.
Ansvarig: Ola OBS! Uppehåll just nu!

Söndagar kl. 10.00-12.00 eller 15.30-17.30: Träning i Heavy Fighting. Vilken av tiderna det är annonseras i vår FB-grupp. Man kan även maila ansvarig för mer information. Ansvarig: Jonas

Mer information finns i gruppen Attemark på Facebook.

 

SNFP – Southern Nordmark Fighter Practice
Attemark är med i SNFP för träning ihop med Baggeholm, Gotvik och Juneborg (andra lokalföreningar i södra Sverige).

 

Ansvarig för att hålla denna lista uppdaterad är
??. Om du ser något som inte stämmer,
maila gärna till webmaster[at]attemark.se