VAD HÄNDER?

Alla är välkomna till oss, oavsett om man är medlem eller ej. Evenemang är oftast billigare för medlemmar, men de vanliga aktiviteterna under veckorna är helt gratis. Du är precis lika välkommen på aktiviteterna för att se vad vi sysslar med och vilka vi är som för att själv vara med. Alla officiella Attemarksaktiviteter annonseras här, men håll gärna ett öga på vår Facebookgrupp också för mer information.

E V E N E M A N G

Evenemang kräver att du har ett försök till dräkt och att du har anmält dig. Det kan låta svårare än vad det egentligen är så hör av dig till vår nybörjaransvariga på kastellan[at]attemark.se om du har frågor.

 

A K T I V I T E T E R

Ah, är du sugen på att komma och se vad vi gör? Kanske vara med och göra själv? Härligt! Varje vecka är det pyssel i Lund, mer info längst ner. Ingen föranmälan behövs till någon aktivitet – det är bara att dyka upp!

Om ni vill ha kontakt med ansvarig, kan ni maila till kastellan[at]attemark.se så vidarebefordras kontakten. För fightingträning gäller att man tar med den utrustning man har. Ifall det är första gången är oömma kläder/träningskläder och en vattenflaska bra grejer att ha. Gympaskor eller andra stabila skor såsom vandringskängor är också bra att ha. Till pysslet kan man ta med diverse hantverk man vill pyssla med under tiden, en anteckningsbok om man vill det eller bara ett glatt humör.

LUND: Torsdagar 17.30-22.00 är det pyssel på Vikingavägen 26C i Lund.

Ylffwa och Hilda är värdar för dessa träffar. Vill man inte jobba på något speciellt så är man självklart välkommen ändå, om inte annat så för att äta kaka och dricka kaffe/te till självkostnadspris och bara träffa andra trevliga medeltidare. Har du ett specifikt projekt du vill ha hjälp med så hjälps vi åt!

JUST NU:  Birgittahätta
Ansvarig: Hilda

SNFP – Southern Nordmark Fighter Practice
Attemark är med i SNFP för träning ihop med Baggeholm (Blekinges SCA-förening).

 

Ansvarig för att hålla denna lista uppdaterad är
Óláfr kaupmaðr Einars son. Om du ser något som inte stämmer,
maila gärna till webmaster[at]attemark.se