PÅ GÅNG!

Alla är välkomna till oss, oavsett om man är medlem eller ej. Evenemang är oftast billigare för medlemmar, men de vanliga aktiviteterna under veckorna är helt gratis. Du är precis lika välkommen på aktiviteterna för att se vad vi sysslar med och vilka vi är som för att själv vara med. Alla officiella Attemarksaktiviteter annonseras här, men håll gärna ett öga på vår Facebookgrupp också för mer information.

Mingel: Ha kul ihop, lära känna varandra, absolut oftast i dräkt – lånekläder går att ordna.
Pyssel: Hantverk, både att utföra och få hjälp att komma igång med diverse grejer.
Träning: Som det låter.

Sidan uppdaterades 2016-03-04
(vi har som mål att uppdatera den en gång varannan vecka, men ibland kommer livet emellan).

A K T I V I T E T E R

NYBÖRJARDAG 19/3 kl 13.00
[mer info]

ÅRSMÖTE 20/3 kl 13.00

Nobelvägen 111A – om man inte varit där innan så får man gärna maila kastellan[at]attemark.se för portkod. Alla betalande medlemmar har rösträtt, men man är välkommen även som icke-medlem.
[mer info]

KNÄCKE!

Lägerevenemang 29/4-8/5 2016. Mer info se http://doublewars.org

Man behöver givetvis inte vara på lägret hela tiden. Saknar man sovplats och är medlem i Attemark så kan man läsa mer om vårt Attemarksläger!

LUND:

PYSSEL Skärtorsdag 24/4 kl 14-21
Hos kastellan (nybörjaransvarig) Ylffwa på Vikingavägen 26C i Lund. För mer info, se facebookgrupp eller maila kastellan[at]attemark.se

Fighting vissa tisdagar (eller andra dagar…)
Maila kastellan[at]attemark.se för att få reda på när nästa tillfälle är. De bestäms ofta med kort varsel beroende på när folk kan.

Sporadiska träffar på olika tider med olika lång varsel innan. Bäst och snabbast information får du om du går med i gruppen Attemark på facebook. Du kan även maila kastellan[at]attemark.se för att höra hur det ser ut den närmsta tiden.

MALMÖ:

Tisdagar kl. 18.00-22.00: Verkstadspyssel hos Ola Widell på Finkgatan 7. Där får man hjälp med att bygga rustningsdelar och annat.
Ansvarig: Ola OBS! Uppehåll just nu!

Söndagar kl. 10.00-12.00 eller 15.30-17.30: Träning i Heavy Fighting. Vilken av tiderna det är annonseras i vår FB-grupp. Man kan även maila ansvarig för mer information. Ansvarig: Jonas

Mer information finns i gruppen Attemark på Facebook.

 

SNFP – Southern Nordmark Fighter Practice
Attemark är med i SNFP för träning ihop med Baggeholm, Gotvik och Juneborg (andra lokalföreningar i södra Sverige).

Om du ser något som inte stämmer, maila gärna till webmaster[at]attemark.se